Lietuvių kalba – 2016-12-13

From tatoeba.org:

 

  • Ačiū, aš viską supratau. – Thanks, I understood everything.
  • Tomas padarė viską, ką galėjo. – Tom did all that he could.
  • Paimk mano akinius. – Take my glasses.
  • Ar tavo mokykla toli nuo čia? – Is your school far from here?
  • Viskas turi savo kainą. – Everything has its own price.
  • Aš niekada niekam šito nepasakysiu. – I’ll never tell this to anyone.
  • Aš turiu daug daugiau. – I’ve got plenty more.
  • Įjunk šviesą. Nieko nematau. – Switch on the light. I can’t see anything.
  • Jos skrybelė atrodė labai juokingai. – Her hat looked very funny.
  • Aš ne melagis. – I’m not a liar.

עברית – 2016-12-11

  • הם לומדים. – They are learning.
  • אני קורא ספר. – I’m reading a book.
  • הנשים הולכות למסעדה. – The women are walking to the restaurant.
  • אמא שלי כועסת. – My mom is angry.
  • הינשוף חושב. – The owl is thinking.
  • היא לא שומרת את זה. – She is not saving it.
  • הכלב חוזר לילדים. – The dog returns to the boys.
  • היא שרה. – She is singing.
  • זה כולל אותךָ! – This includes you.
  • הברווז שלי נח. – My duck is taking a rest.
  • הכלב עובר את החתול. – The dog is passing the cat.
  • אני זוכרת את הארנב. – I remember the rabbit.
  • הילדים רצים בדרך. – The kids are running on the road.

Français – 2016-12-08

Translate to Français:

1. That happens often.

Correct answers:
Cela arrive souvent.; Ça arrive souvent.

2. The ones whom I know.

Correct answer:
Ceux que je connais.

3. It’s the dog’s.

Correct answer:
C’est celle du chien.

4. This painting is less beautiful than that by Rembrandt.

Correct answer:
Ce tableau est moins beau que celui de Rembrandt.

5. Which dress do you prefer?

Correct answer:
Quelle robe préfères-tu?

6. The one from Paris or the one from Tokyo?

Correct answer:
Celle de Paris ou celle de Tokyo?

7. I am thinking about the ones who are on vacation.

Correct answer:
Je pense à celles qui sont en vacances.

8. This meal is for those who like onions.

Correct answer:
Ce repas est pour ceux qui aiment les oignons.

->Click here to check your answers!<-

Tiếng Việt – 2016-12-05

From Duolingo:

  • Tôi ở đây để làm việc. – I am here to work.
  • Tôi uống cà phê trước khi đi ngủ. – I drink coffee before going to bed.
  • Tôi không thích thịt, nên tôi không ăn nó. – I don’t like meat, so I don’t eat it.
  • Tôi thấy cô ấy trước khi cô ấy thấy tôi. – I see her before she sees me.
  • Tôi mua một tờ báo để đọc. – I buy a newspaper to read.
  • Họ không có ghế để ngồi. – They do not have chairs to sit.
  • Chúng tôi muốn có một con vịt nên chúng tôi mua một con vịt. – We want to have a duck, so we buy a duck.
  • Chúng tôi nói tạm biệt trước khi đi Việt Nam. – We say goodbye before going to Vietnam.
  • Họ ủng hộ tôi, nên họ giúp đỡ tôi. – They support me, so they help me.
  • Tôi mua trứng để nấu ăn. – I buy eggs for cooking.
  • Tôi mua quyển sách để đọc. – I buy the book to read.

Learn all the Languages!