Tag Archives: мой

Русский – 2016-05-13

Translate to Русский:

1. Do you have water?

Correct answer:
У тебя есть вода?

2. Where is our luggage?

Correct answer:
Где наш багаж?

3. Do you have a phone?

Correct answer:
У тебя есть телефон?

4. Where is our engine?

Correct answer:
Где наш мотор?

5. I have a plate.

Correct answer:
У меня есть тарелка.

6. Here is my plan.

Correct answer:
Вот мой план.

7. Does she have a house?

Correct answer:
У неё есть дом?

->Click here to check your answers!<-

Русский – 2016-05-10

Translate to Русский:

1. Here is our bread.

Correct answer:
Вот наш хлеб.

2. Here is my phone.

Correct answer:
Вот мой телефон.

3. Where is the plate?

Correct answer:
Где тарелка?

4. She has a bicycle.

Correct answer:
У неё есть велосипед.

5. Do they have a bicycle?

Correct answer:
У них есть велосипед?

6. I have a plan.

Correct answer:
У меня есть план.

7. Where is this apple?

Correct answer:
Где это яблоко?

->Click here to check your answers!<-

Русский – 2016-05-01

От Дуолинго:

  • мой план – my plan
  • моя вода – my water
  • Вот наш хлеб . – Here is our bread.
  • Вот мой телефон . – Here is my phone.
  • Где тарелка? – Where is the plate?
  • У неё есть велосипед. – She has a bicycle.
  • наше яйцо – our egg
  • У них есть велосипед? – Do they have a bicycle?
  • У меня есть план. – I have a plan.
  • Где это яблоко? – Where is this apple?
  • У тебя есть вода? – Do you have water?
  • Где наш багаж? – Where is our luggage?
  • моя тарелка – my plate
  • У тебя есть телефон? – Do you have a phone?
  • Где наш мотор? – Where is our engine?
  • У меня есть тарелка. – I have a plate.
  • Вот мой план. – Here is my plan.
  • У неё есть дом? – Does she have a house?

 

Русский – 2016-04-11

Translate to Русский:

1. Is this America or Canada?

Correct answer:
Это Америка или Канада?

2. I am a woman.

Correct answer:
Я женщина.

3. This is our apple.

Correct answer:
Это наше яблоко.

4. Here is Russia.

Correct answer:
Вот Россия.

5. This is a woman.

Correct answer:
Это женщина.

6. Where is my coffee?

Correct answer:
Где мой кофе?

7. It is not America but Canada.

Correct answers:
Это не Америка, а Канада.; Это не Америка, но Канада.

->Click here to check your answers!<-

Русский – 2016-03-05

От Дуолинго:

  • Я его знаю. – I know him.
  • Я знаю Марию. – I know Maria.
  • Она очень любит читать. – She likes reading very much.
  • кофе – coffee
  • Где Украина? – Where is Ukraine?
  • Где этот человек ? – Where is this person?
  • Она женщина. – She is a woman.
  • Где Канада? – Where is Canada?
  • Я этот мужчина. – I am this man.
  • Где наше такси? – Where is our taxi?
  • Россия там. – Russia is there.
  • Это Америка или Канада? – Is this America or Canada?
  • кофе и пицца – coffee & pizza
  • Я женщина. – I am a woman.
  • Это наше яблоко. – This is our apple.
  • Вот Россия. – Here is Russia.
  • Это женщина. – This is a woman.
  • Где мой кофе? – Where is my coffee?
  • Это не Америка, а Канада. – It is not America but Canada.