Ἑλληνική – 2016-11-19

From Wikipedia:

  • κατέβην χθὲς εἰς Πειραιᾶ. – I went down yesterday to Peiraeus.
  • ἧκεν ἐκείνη καὶ τὴν θύρᾱν ἀνέῳξεν. – She came back and opened the door.
  • ἐφύλαττεν ἕως ἐξηῦρεν ὅ τι εἴη τὸ αἴτιον. – She kept watch until she found out what was the cause.
  • ἐπεὶ δ’ ἐδείπνησαν, ἐξῆγε τὸ στράτευμα. – When they had dined, he led the army out.
  • ἐκέλευσέ με τὴν ἐπιστολὴν ἣν ἔγραψα δοῦναι. – He ordered me to give him the letter which I had written.

Tiếng Việt – 2016-11-19

From Duolingo:

  • Khi tôi ngủ thì con mèo ngủ. – When I sleep the cat sleeps.
  • Xin lỗi nhưng nó là của tôi. – Sorry but that is mine.
  • Khi tôi hỏi thì bạn trả lời. – When I ask, you answer.
  • Tôi hỏi nhưng anh ấy không trả lời. – I ask but he does not answer.
  • Khi một người đàn ông yêu một người phụ nữ. – When a man loves a woman.
  • Tại sao, ở đâu, khi nào – Why, where, when
  • Tôi uống khi tôi muốn. – I drink when I want.
  • Người đàn ông nói cả tiếng Việt và tiếng Anh. – The man speaks both Vietnamese and English.
  • Họ đều là phụ nữ. – They are both women.
  • Họ mua không những máy tính mà còn điện thoại. – They buy not only computers but also phones.
  • Đứa trẻ không những biết tiếng Anh mà còn biết tiếng Việt. – The child knows not only English but also Vietnamese.

Türkçe – 2016-11-15

Duolingo‘dan:

  • Bugün tarih nedir? – What date is today?
  • Şimdi yağmur yağıyor. – It is raining now.
  • Biz temmuzda bira içeriz. – We drink beer in July.
  • Ben her gece kitap okurum. – I read a book every night.
  • Doğum günün ne zaman? – When is your birthday?
  • Ağustosta güzel elbiseler giyeriz. – We wear beautiful dresses in August.

Esperanto – 2016-11-14

Translate to Esperanto:

1. A good person maybe uses tools in the workplace.

Correct answer:
Bona homo eble uzas ilojn en la laborejo.

2. The young person and the old person work together.

Correct answer:
La junulo kaj maljunulo laboras kune.

3. The principal and the teachers work in the school.

Correct answer:
La lernejestro kaj la instruistoj laboras en la lernejo.

4. Young people must go to school.

Correct answer:
Junuloj devas iri al lernejo.

5. Many good people work in this workplace.

Correct answers:
Multaj bonuloj laboras en ĉi tiu laborejo.; Multaj bonuloj laboras en cxi tiu laborejo.

6. Only for members.

Correct answer:
Nur por anoj.

->Click here to check your answers!<-

Français – 2016-11-14

Translate to Français:

1. I eat that.

Correct answer:
Je mange cela.

2. This is a tomato.

Correct answer:
Ceci est une tomate.

3. These are my children’s.

Correct answer:
Ce sont ceux de mes enfants.

4. I want the one that has four pockets.

Correct answer:
Je veux celle qui a quatre poches.

5. This dog is my grandparent’s.

Correct answer:
Ce chien est celui de mon grand_père.

->Click here to check your answers!<-

Learn all the Languages!