Tiếng Việt – 2017-01-29

From Duolingo:

Match the columns:

EnglishTiếng Việt
I drink water. Bé gái muốn uống nước.
The little girl wants to drink water. Bạn là đàn ông.
I am female. Tôi uống nước.
You are a man. Cô ấy uống nước.
She drinks water. Tôi là phụ nữ.
Correct answers:
EnglishTiếng Việt
I drink water.Tôi uống nước.
The little girl wants to drink water.Bé gái muốn uống nước.
I am female.Tôi là phụ nữ.
You are a man.Bạn là người đàn ông.
You are a man.Bạn là đàn ông.
She drinks water.Cô ấy uống nước.
->Click here to check your answers!<-

Français – 2017-01-25

Translate to French:

1. No, THIS is mine.

Correct answer:
Non, ceci est le mien.

2. THAT is yours.

Correct answer:
Cela est le tien.

3. It happens often.

Correct answers:
Cela arrive souvent.; Ça arrive souvent.

4. This contains a candy.

Correct answer:
Ceci contient un bonbon.

5. The one that is in my pocket.

Correct answer:
Celui qui est dans ma poche.

6. The ones that I know.

Correct answer:
Ceux que je connais.

7. Whose ball is this?

Correct answer:
À qui est cette balle?

->Click here to check your answers!<-

Shqip – 2017-01-19

Translate to Shqip:

Are you a student?|A jeni student?|A je student?

1. Are you a student?

Correct answers:
A jeni student?; A je student?

2. Where am I going now?

Correct answers:
Ku po shkoj unë tani? ; Ku po shkoj tani?

3. What did he say to us?

Correct answer:
Çfarë na tha ai?

4. What was he saying to us?

Correct answer:
Çfarë na thoshte ai?

5. Who knows anything about Science?

Correct answer:
Kush di gjithçka për Shkencën?

6. How did it look?

Correct answer:
Si u duk?

->Click here to check your answers!<-

Deutsch – 2017-01-18

Aus Tatoeba:

  • Wer hat dir denn so ein schieches Auto angedreht? – Who sold you such an ugly car?
  • Kinder dürfen nicht auf dem Vordersitz mitfahren. – Children are not allowed in the front seat.
  • Wer unter eineinhalb Meter groß ist, darf nicht vorne sitzen. – Who under one and a half feet tall, must not sit in front.
  • Wie hast du denn diese Schrottlaube noch durch den TÜV bekommen? – How did you get this rusty junk approved by the Technical Inspection Association?

Tiếng Việt – 2017-01-16

From Duolingo:

Match the columns:

Tiếng ViệtEnglish
các bạn it
tôi you (pl.)
anh ấy I
chúng tôi she
cô ấy he
bạn you
nó we
họ they
Correct answers:
Tiếng ViệtEnglish
các bạnyou (pl.)
tôiI
anh ấyhe
chúng tôiwe
cô ấyshe
bạnyou
nóit
họthey
->Click here to check your answers!<-

Cymraeg – 2017-01-14

O Duolingo:

  •  y ngŵr, y ngŵr i – my husband
  • dy chwaer, dy chwaer i – your sister
  • dy frawd, dy frawd di – your brother
  • ei fodryb, ei fodryb e, ei fodryb o – his aunt
  • ei modryb, ei modryb hi – her aunt
  • ei hanti, ei hanti hi – her aunt
  • eu brawd, eu brawd nhw – their brother
  • eich gwraig, eich gwraig chi – your wife
  • eich gŵr, eich gŵr chi – your husband
  • eich chwaer, eich chwaer chi – your sister
  • eich brawd, eich brawd chi – your brother
  • eu hewythr, eu hewythr nhw, eu hwncl, eu hwncl nhw – their uncle

Learn all the Languages!